Programes

Logo del programa 'Barris de Girona '

Barris de Girona

Ho presenta: Siso Garcia Dimecres i divendres a les 11.30 h

Girona FM és la ràdio de la ciutat, però també és la ràdio dels barris de Girona i la seva gent. El programa consta d'un informatiu que pretén donar a conèixer i difondre aquelles informacions d'interès per la ciutadania dels barris, i d'una segona part dedicada a promoure, mitjançant una entrevista i un reportatge, el coneixement d'un barri en concret.

Tots els podcasts Escoltar ara

Podcasts del programa

Barris: Coneixem el grup FOK (21/02/20) (1033)

El grup gironí de rap FOK, acaba de presentar el videoclip d'una de les cançons que formaran part del seu nou disc, que està previst que surti abans d'acabar el 2020. Parlem del projecte i de les perspectives de futur amb Marc Ortín, cantant de la banda.

Barris: Ferrish Fest IV - Xavier Calvet (20/02/20) (1033)

El Ferrish Fest arriba a la quarta edició. El festival és un sentit homenatge a la figura de Ferran Bonet, persona estimadíssima i ex-baixista de bandes com Bullitt. Parlem amb Xavier Calvet, col·laborador de l'Associació Ferrish Fest, perquè ens expliqui el que podrem veure i sentir aquest proper dissabte 22 de febrer a la sala La Mirona de Salt.

Barris: Glòria Matas i Jordi Garcia - Lectura Antònia Adroher (14/02/20) (1033)

Parlem amb Glòria Matas i Jordi Garcia, dos dels responsables de la lectura dramatitzada "Antònia Adroher, de l'exili a casa", que es durà a terme avui divendres al Teatre Reparada Domènech del Centre Cívic Sant Narcís.

Barris: Juanjo Ruiz i Clàudia Arquès - Objectius de desenvolupament sostenible. (12/02/20) (1033)

En Juanjo Ruiz és un dels impulsors del cicle de debats “Objectius de desenvolupament sostenible”, un seguit de debats temàtics que conviden a reflexionar sobre la Girona del futur. Parlem amb ell i amb la Clàudia Arquès del cicle que es durà a terme a L’Estació Espai Jove.

Barris: Alexandre Nunes, de l'Associació Cultural Magic Room (11/02/20) (1033)

L'Associació Cultural Magic Room és una entitat de la nostra ciutat que té com a objectiu principal acostar la cultura a tots els públics. Avui parlem amb l'Alexandre del cicle "Música per a tothom".

Barris: Ateneu 24 de Juny - Aureli Martí i Santi Thió (06/02/20) (1033)

L'Ateneu 24 de Juny és una entitat creada l'any 1998 a Girona. Avui parlem amb el president de l'associació, en Santi Thió, i amb l'Aureli Martí, comissari de l'Exposició 'Tsunami Fotogràfic', mostra solidària amb 20 imatges de 20 fotògrafs/es sobre les darreres mobilitzacions del Tsunami Democràtic, que s'inaugura aquest dissabte dia 8 de febrer.

Barris: avui parlem amb l'Associació de Naturalistes de Girona (30/01/20) (1033)

L'Associació de Naturalistes de Girona ha organitzat, per aquest dissabte 1 de febrer, una jornada de neteja de les lleres del riu Ter.

Barris: Natxo Fajardo - Cal Cepat (23/01/20) (1033)

Avui ens visita en Natxo Fajardo, un dels creadors de la guia gastronòmica d'instagram @cal_cepat

Barris: Avui parlem amb els Amics de l'Òpera de Girona (21/01/20) (1033)

Avui ens visiten en Joan Manel Barceló i la Joana Zambrana de l'associació cultural Amics de l'Òpera de Girona. Amb ells hem parlat d'òpera però també de ciutat.