Actualitat

Foto: @ampammgirona

L’AFA de l’escola Marta Mata recollirà signatures a partir d’avui per demanar a l’Ajuntament de Girona pacificar l’entorn del centre

dilluns 29 de novembre de 2021 | Educació

L’escola ja va presentar una proposta al consistori gironí que ha estat refusada.

L’AFA de l’escola Marta Mata de Girona iniciarà avui, demà i divendres d’un quart de 5 a 3 quarts de 5 de la tarda, a la cantonada de fora l'escola, una recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament de Girona que porti a terme mesures contundents per pacificar l’entorn de l’escola.

Els pares sol·liciten impedir el pas de vehicles de manera definitiva o d’una part del carrer d’Avel·lí Artís i Gener Tisné, concretament la zona del pas de vianants on actualment treuen i posen tanques de color groc durant l’entrada i sortida d’infants. Marta Vila és membre de la Comissió d’Entorn de l’AFA de l’escola Marta Mata.

L’AFA del Marta Mata creu que és imprescindible, per tal de conseguir una pacificació de l’entorn escolar, que es col·loquin elements que impedeixin el trànsit davant de l’escola de manera definitiva. Són declaracions de Marta Vila.

La primera petició de l’escola es va presentar a l’Ajuntament de Girona i l’1 d’octubre es va rebre una resposta negativa del consistori gironí. Ho explica Marta Vila.

A Girona hi ha d’altres escoles que s’estan replantejant pacificar l’entorn dels seus centres de la mà del moviment Revolta Escolar Girona.

Tall de veu_Marta Mata_carrer

Tall de veu_Marta Mata_resposta

Tall de veu_Marta Mata_elements

Tots els podcasts Escoltar ara