Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

Alumnes de l’Institut Montilivi es formaran a L’Estaciˇ Espai Jove de Girona

dilluns 29 de novembre de 2021 | Educaciˇ

L’Ajuntament de Girona i el centre educatiu han firmat un conveni per fomentar la participaciˇ dels nois i noies en les activitats i serveis que gestiona l’equipament municipal.

Alumnes de l’Institut Montilivi es formaran a L’Estaciˇ Espai Jove de Girona amb l’objectiu de fomentar la participaciˇ dels nois i noies en les activitats i serveis que s’organitzen i gestiona l’equipament municipal. L’Ajuntament de Girona i el centre educatiu han firmat un conveni amb la finalitat d’apropar la formaciˇ professional a espais reals de la ciutat. Ho explica la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Annabel Moya.

El projecte durarÓ fins al 17 de juny del 2022. Durant aquest perÝode, els dilluns a la tarda, de 14 a 20 h, l’alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educaciˇ i Control Ambiental de l’Institut Montilivi realitzarÓ classes de diferents m˛duls formatius dels seus estudis a L’Estaciˇ Espai Jove. Les sessions estaran dinamitzades pel professorat de l’Institut Montilivi i comptaran amb el suport dels professionals de la Secciˇ de Joventut del consistori.

Tall de veu_Annabel Moya

Tots els podcasts Escoltar ara