Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona amplia les voreres del carrer del Riu Freser per millorar la mobilitat de les persones vianants

dilluns 29 de novembre de 2021 | Infraestructures

L’actuació s’inclou en les diferents mesures que el consistori ha pres per pacificar aquesta zona com és el canvi de sentit de circulació del vial per facilitar l’accés en bicicleta a l’estació de la Girocleta.

L’Ajuntament de Girona ha ampliat les voreres del carrer del Riu Freser, al barri de Pla de Palau – Sant Pau. En concret, l’actuació s’està duent a terme en el tram que va des del carrer de Sant Isidre fins al carrer del Marquès de Caldes de Montbui. Lluís Martí és el regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona.

L’ampliació de les voreres del carrer del Riu Freser s’inclou en les diferents actuacions que s’han dut a terme en aquest punt en els darrers mesos amb la intenció de pacificar la zona. La més recent és el canvi de sentit de circulació del vial per tal de millorar l’accés en bicicleta a l’estació de la Girocleta que hi ha en aquest punt. A més, a finals de l’any passat es va convertir un tram del carrer en una plaça. Ho explica Lluís Martí.

Els treballs d’ampliació de les voreres van a càrrec de l’empresa Obres i Construccions Germans Cruz NG 2012 SL i tenen un cost de 43.923 euros.

Tall de veu_Lluís Martí_objectiu

Tall de veu_Lluís Martí_millores

Tots els podcasts Escoltar ara