Actualitat

Foto: Ajuntament de Quart

Quart celebrarà la I Fira de l’Alquímia el 31 d’octubre

divendres 15 d'octubre de 2021 | Societat

Més de trenta parades de temàtica esotèrica, foodtrucks i un joc de rol estaran presents en aquesta jornada que potenciarà la imaginació, la diversió i la descoberta de la màgia.

El diumenge 31 d’octubre, el municipi de Quart es transformarà per acollir la primera edició de Fira Alquímia en una jornada plena de sorpreses i activitats per a grans i petits i que comptarà amb prop d’una trentena de parades. Carles Gutiérrez és l’alcalde del municipi.

La Fira s’iniciarà a les 10 hores del matí. La plaça de les Terrisseres serà el punt central en el qual s’instal·laran les paradetes i es realitzaran la majoria de les activitats. Durant tot el matí es durà a terme un espectacle de màgia itinerant per totes les paradetes. A les 11 hores es realitzarà un taller de fabricació de varetes màgiques per als més petits. A la mateixa hora, però dedicat al públic adult, es farà un taller d’interpretació de malsons a càrrec d’Imma del Destí en el qual els assistents podran descobrir el significat dels seus malsons més recurrents. A les 12 hores serà l’hora del conte infantil amb l’espectacle "Un gra de sorra".

Les activitats de la tarda s’iniciaran a les 16.00 hores amb un gran espectacle de màgia per a tots els públics que també tindrà lloc a la Plaça de les Terrisseres. I, a partir de les 18 hores, pels més petits hi haurà un itinerari lliure per les més de trenta cases col·laboradores del municipi per fer el conegut Trick or treat i aconseguir llaminadures.

Pels més grans (a partir de 12 anys), també a les 18 hores, es realitzarà el Zombie Hunter. Aquesta serà l’activitat estrella de la jornada i es tracta d’un joc de rol en viu que es durà a terme en la foscor, al bosc de l’entorn de Quart. Els participants podran escollir formar-ne part com a zombie o com a supervivent. Ho explica Carles Gutiérrez.

En aquestes dues últimes activitats es recomana venir disfressat.

Tall de veu_Carles Gutiérrez_activitats

Tall de veu_Carles Gutiérrez_zombie hunter

Tots els podcasts Escoltar ara