Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

La Catosfera 2021 es celebrarÓ del 14 al 16 d’octubre i posarÓ el focus en Ómbits com les notÝcies falses, les xarxes com a negoci o el SEO

dimarts 5 d'octubre de 2021 | CiŔncia i tecnologia

Les jornades tindran lloc a l’Auditori Josep Irla de Girona i tambÚ es podran seguir en lÝnia.

La Catosfera, el cicle de debats, tallers i xerrades sobre comunicaciˇ digital i novetats tecnol˛giques, tindrÓ lloc els dies 14, 15 i 16 d’octubre a l’Auditori Josep Irla de Girona i ja hi ha inscripcions obertes. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Girona i l’Associaciˇ Catosfera, arriba a la 13a ediciˇ.

En aquesta ediciˇ es proposa reflexionar sobre la necessitat de tenir un ecosistema digital consolidat i rigorˇs amb la informaciˇ, aixÝ com analitzar la figura de l’influencer i les xarxes com a model de negoci.
Aquesta ediciˇ engegarÓ el dijous 14 d’octubre al matÝ amb activitats dirigides a un p˙blic adolescent. Joan Camp Ús el director de les jornades de la Catosfera.

Durant la tarda hi haurÓ la taula rodona “I tu, com t’informes? L’impacte de les fake news” en la qual Carlos Baraibar, responsable de Fets o fakes de Catalunya RÓdio; Alba Tobella, codirectora de Verificat.cat; Joan Maria Morros, degÓ del ColĚlegi de Periodistes i cap d’informatius de RAC1, i Enric BorrÓs, periodista del diari Ara i president del Grup Barnils, en una conversa moderada pel subdirector de Naciˇ Digital, Ferran Casas, parlaran de les fake news i la influŔncia que han pogut tenir en les percepcions de la societat davant de la crisi sanitÓria de la COVID-19.

El matÝ del divendres 15 d’octubre tambÚ es presenta una proposta focalitzada en els adolescents. En aquest cas, el dia comenšarÓ amb el taller “It from beat”, una sessiˇ de cocreaciˇ d’un tema musical interactiu impartida per Josep M. Ganyet, CEO de Mortensen; Quico Domingo, soci de Mortensen, i Pol MartÝnez, enginyer, m˙sic i productor. Al taller el seguirÓ l’emissiˇ en directe del programa Popap de Catalunya RÓdio amb Mariola DinarŔs. Sˇn declaracions de Joan Camp.

La tarda engegarÓ amb la inauguraciˇ institucional de la Catosfera per part de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i del director de la Catosfera, Joan Camp. L’acte anirÓ seguit per la taula rodona “‘Jo soc influencer’. Guanyar-se la vida a travÚs de les xarxes socials”, en la qual les influencers Marta Puig (Lyona Ivanova), S˛nia Carmona (La Foodlovers) i Ariadna Padilla (Its Love Tourism) parlaran, en una conversa moderada per la periodista i Mariola DinarŔs, sobre la seva professiˇ, les dificultats de treballar a internet i la relaciˇ que mantenen amb les xarxes socials. Ho explica Joan Camp.

I, finalment, durant el matÝ del dissabte 16 d’octubre hi ha programada una proposta mÚs especialitzada sobre posicionament web: el SEO Day. Un conjunt de xerrades per aprendre estratŔgies de posicionament SEO condu´des per l’equip de Doble SEO, Xevi Sa˝Ú i Eva Olivares, i que comptaran amb la participaciˇ de professionals com Fran Murillo; Clara Soteras, encarregada del SEO a BTV; Jordi Ordˇ˝ez, especialista en SEO d’Amazon; ┴lvaro Pe˝a, d’iSocialweb i Gisela Bravo, de NoCode.
Ja hi ha les inscripcions obertes per a totes les activitats que es duran a terme des de l’Auditori Josep Irla. Totes les activitats sˇn gratu´tes, per˛ per accedir-hi cal haver-se inscrit.

Tall de veu_Joan Camp_UDG

Tall de veu_Joan Camp_programaciˇ

Tall de veu_Joan Camp_microinfluencers

Tots els podcasts Escoltar ara