Actualitat

Foto: Girona F.C

Nahuel Bustos disputarà la seva segona temporada al Girona.

divendres 30 de juliol de 2021 | Esports

Ho farà cedit pel Manchester City, després de vestir la temporada passada la samarreta blanc-i-vermella en 37 partits i anotar 4 gols.

Tercera nova incorporació del Girona i tercera cara coneguda per l’afició gironina. Després dels retorns d’Aleix Garcia i David Juncà, ara es confirma el de Nahuel Bustos, que tornarà aquesta temporada a vestir la samarreta blanc-i-vermella, cedit pel Manchester City, després de fer-ho ja el curs passat amb Francisco.
El davanter argentí es va formar en el futbol base de clubs de la seva població natal; a l’Huracán de Córdoba, l’Argentino Peñarol i el Club Atlético Talleres, on va desenvolupar bona part de la seva trajectòria professional. D’allà va ser d’on el va obtenir el City, passant per davant d’una oportunitat temptativa del Boca Juniors argentí. La seva temporada a Girona va estar molt marcada per la irregularitat i un esglaó per sota dels dos davanters de referència del Girona de Francisco, Cristhian Stuani i Mamadou Sylla. De fet, Bustos va vestir la samarreta blanc-i-vermella en 37 partits, sense assolir els 1.400 minuts disputats, i va sumar 4 gols, la meitat d’ells en un sol partit de Copa. Ara renova amb el Girona amb la voluntat d’acaparar més protagonisme, i més amb els dubtes que giren en torn la continuïtat del senegalès.

Tot apunta que en breus es lligarà una altra incorporació, tot i que el club encara no ho ha anunciat de manera oficial. Serà Darío Sarmiento, també argentí, i en aquest cas amb només 18 anys, pel qual el City va pagar prop de cinc milions d’euros a l’Estudiantes.

Tots els podcasts Escoltar ara