Actualitat

Foto: B˛lit

El B˛lit acull l’exposiciˇ “Ocupar una plaša menys!”, una mostra de Marta Rosell Chust i Roc Domingo Puig fruit de l’intercanvi amb el projecte Rad’Art a ItÓlia

divendres 30 de juliol de 2021 | Cultura

La instalĚlaciˇ es va inaugurar ahir i es podrÓ veure fins el 29 d’agost.

“Ocupar una plaša menys” Ús una exposiciˇ creada per Marta Rosell Chust i Roc Domingo Puig que recull l'experiŔncia de la Beca d'Intercanvi entre el B˛lit i el Projecte Rad'Art de Sant Romano a ItÓlia. Un projecte d’aquests dos joves artistes, ara mateix ubicats a Torroella de MontgrÝ, que es basa en l'experiŔncia quotidiana del desplašament en relaciˇ amb el territori, la identitat i el capital.

Ingrid Guardiola Ús la directora del B˛lit, Centre d’Art Contemporani.

Durant aquesta residŔncia a ItÓlia, els artistes van comprar una furgoneta de segona mÓ amb la qual van fer el viatge d'anada i tornada i que ara tambÚ es podrÓ veure com a element simb˛lic al B˛lit. En aquesta lÝnia, Ingrid Guardiola explica que la instalĚlaciˇ vol posar sobre la taula l’extrema dependŔncia del cotxe.

L’exposiciˇ es va inaugurar ahir al Hall del B˛lit de Pau Rodˇ i s’allargarÓ durant un mes, fins al 29 d’agost. El preu de l’entrada serÓ gratu´t amb inscripciˇ prŔvia.

De forma paralĚlela, el B˛lit tambÚ ofereix les exposicions “DesobediŔncies i resistŔncies” que durarÓ fins al 29 d’agost i “Llum del mˇn”, en el marc del festival SchubertÝada de Vilabertran, fins al 26 de setembre.

Tall de Veu_Ingrid Guardiola_Explicaciˇ del Projecte

Tall de Veu_Ingrid Guardiola_Tipus de Projecte

Tots els podcasts Escoltar ara