Actualitat

Foto: udg

Martí Terés assumeix el càrrec de nou president del Consorci del Ter

dimecres 21 de juliol de 2021 | Política

El regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona substitueix així Àstrid Desset, alcaldessa d’Anglès, que renuncia al càrrec per motius professionals.

El Consorci del Ter té un nou nom al capdavant: el regidor de Sostenibilitat i Medi Ambient de l’Ajuntament de Girona i fins ara vicepresident de l’entitat, Martí Terés. El regidor gironí agafa així el relleu de l’alcaldessa d’Anglès, Àstrid Desset, que va presentar la seva renúncia al càrrec per causes professionals.

Martí Terés vol donar continuïtat a la línia de treball dels últims anys, centrada en la conservació del riu, i exposa que que la intenció és seguir amb la participació de les comarques i municipis que comparteixen la llera del riu.

El Consorci treballarà també en la promoció i la posada en valor del territori que abasta el riu Ter. Martí Terés anuncia que convocarà una trobada amb l’Agència Catalana de l’Aigua per tractar, entre altres temes, els cabals de mínims del Ter.

Núria Roca, regidora de l’Ajuntament de Verges, assumirà el càrrec de vicepresidència, càrrec que fins ara ocupava Martí Terés.

Tall de Veu_Martí Terés_Agència Catalana de l'aigua

Tots els podcasts Escoltar ara