Actualitat

Foto: Pexels

Un acord entre l’equip de govern i Guanyem Girona desencalla el Centre d’Acollida d’Animals del GironŔs prop del Cementiri Nou

dimecres 21 de juliol de 2021 | PolÝtica

El pacte arriba desprÚs que el govern hagi acceptat incorporar-hi programes de promociˇ econ˛mica i d’inclusiˇ social, com terÓpies amb animals o projectes d’inserciˇ laboral.

Es desencalla el projecte per construir el futur Centre d'Acollida d'Animals del GironŔs a un terreny municipal proper al Cementiri Nou grÓcies a un acord entre l’equip de govern i Guanyem Girona, que es farÓ efectiu al proper ple municipal, previst per dimarts vinent. El pacte arriba desprÚs que l’oposiciˇ tombÚs en bloc el projecte proposat pel govern al ple del passat mes de maig pels dubtes que generava la ubicaciˇ i per la falta de temps per debatre la proposta. Ara, Guanyem Girona permetrÓ la construcciˇ d’aquest nou centre desprÚs que el govern hagi acceptat incorporar-hi les seves propostes: que s’executin programes de promociˇ econ˛mica i d’inclusiˇ social vinculats amb l’activitat del centre, com podrien ser terÓpies amb animals, projectes d’inserciˇ laboral, formacions o voluntariats.

Laia PŔlach Ús regidora de Guanyem Girona.


El Centre d’Acollida d’Animals Ús una necessitat que el Consell Comarcal del GironŔs fa temps que vol impulsar, ja que ara mateix s’estÓ fent ˙s del centre d’animals de Figueres i estÓ ple. S’estima que el nou equipament als terrenys del sector est de Girona podrÓ acollir uns 150 gossos i una vintena de gats, tot i que s’acabarÓ de perfilar un cop es redacti el projecte.

Tall de Veu_Laia Pelach

Tots els podcasts Escoltar ara