Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

La Policia Municipal de Girona ha interposat 19 denúncies per incomplir el toc de queda nocturn

dimecres 21 de juliol de 2021 | Societat

També ha aixecat 2 actes per consum d’alcohol a la via pública. El regidor de Seguretat assegura que s’han reforçat els serveis nocturns per garantir el compliment de les restriccions vigents.

Els cossos policials municipals de Girona han interposat 19 denúncies per incomplir el toc de queda des que el Govern va decretar la nova mesura el passat 16 de juliol. Durant el mateix període també s’han aixecat 2 actes més per consum d’alcohol a la via pública.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, assegura que la xifra és baixa i que això evidencia que els gironins estan complint les mesures aplicades pel govern.

El confinament nocturn que el Govern va decretar el passat 16 de juliol s’aplica des de la 1 de la matinada a les 6 del matí, i ara s’està a l’espera del vistiplau del TSJC per prorrogar-lo. En aquesta línia, Eduard Berloso es mostra a favor d’aquesta mesura.

El govern ha decidit també ampliar a 165 els municipis on vol aplicar el toc de queda. Entre ells, La Bisbal d’Empordà, Maçanet de la Selva, Roses, Salt, Torroella de Montgrí, Sils i Vilafant s’afegeixen als municipis gironins afectats.

Tall de Veu_Berloso_A favor del toc de queda

Tall de Veu_Berloso_Toc de queda

Tall de Veu_Berloso Compliment

Tots els podcasts Escoltar ara