Actualitat

Foto: https://twitter.com/GironaCH

El Garatge Plana Girona incorpora Hugo Laguna i Moi Aguirre per la temporada 2021 - 2022.

dimarts 20 de juliol de 2021 | Esports

El Girona Club d’Hoquei segueix posant fil a l’agulla a la renovació de la plantilla de la temporada vinent a OKLliga. Els darrers noms confirmats són Hugo Laguna i Moi Aguirre, ambdòs amb lligams amb el club gironí.

Aguirre arriba provinent del Lloret, amb qui va anotar 8 gols -3 de penal- i va donar 5 assistències en els 28 partits de lliga disputats. Va iniciar la seva formació a l’hoquei amb 4 anys al Girona Club d’Hoquei i va fer el salt a la màxima categoria al Shum Massanet. Ara, amb 28 anys, torna al que defineix com “el club de la seva ciutat”.

Paral·lelament, el club gironí també ha fet oficial que Hugo Laguna, de 19 anys, s’incorpora al primer equip, després d’anar convocat a diversos partits ja la temporada passada. En aquesta línia, Hugo Laguna celebra fer el salt a l’OKLliga amb l’equip gironí.

Fins avui el Garatge Plana Girona ha incorporat per la temporada vinent Litus Sánchez (provinent del Vic), Gerard Rovira (del Voltregà), Marc Vázquez (del Sandrigo) i el portuguès Miguel Fortunato del (Riba d’Ave).

Tall de Veu_Hugo Laguna

Tall de Veu_Moi Aguirre

Tots els podcasts Escoltar ara