Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

Comencen les obres per adequar el cobert de davant les antigues escoles de Campdorà

dimarts 20 de juliol de 2021 | Infraestructures

El projecte és una petició dels veïns i veïnes a través dels pressupostos participats i ha de permetre celebrar activitats populars al barri.

L’Ajuntament de Girona ha iniciat les obres per adequar el cobert de la pista poliesportiva de Campdorà, situada davant les antigues escoles del barri. En concret, es pavimentarà el terra, s’instal·larà un sistema d’il·luminació i es col·locarà un tancament corredís en els laterals.
Es tracta de la segona fase de construcció del cobert. La primera fase va consistir en la construcció de l’estructura del cobert, i es va enllestir el passat mes de maig.
El regidor d’Urbanisme i Activitats de l’Ajuntament de Girona, Lluís Martí, exposa que l’objectiu del projecte és permetre la celebració d’activitats populars al barri quan la situació sanitària ho permeti.

Per la seva banda, la regidora de Ciutadania i Dinamització del Territori i regidora del barri de Campodrà, Maria Àngels Cedacers, recorda que l’actuació respon a una petició dels veïns i veïnes a través dels pressupostos participats dels anys 2018 i 2019.

Està previst iniciar ja les tasques de pavimentació i il·luminació per tenir-les enllestides a finals de juliol. Tot seguit, es continuarà amb el tancament dels laterals del cobert. Les obres han estat adjudicades a l’empresa OSG Serveis Grup per un import de més de 21.500 euros i el termini d'execució dels treballs és de tres mesos.

Tall de Veu_Maria Àngels Cedacers

Tall de Veu_ Lluís Martí

Tots els podcasts Escoltar ara