Actualitat

Foto: Cedida per Bàsquet Girona

Èric Vila i Jaume Sorolla, els nous noms del Bàsquet Girona per aquesta temporada

dilluns 19 de juliol de 2021 | Esports

Els dos jugadors coincideixen en la idoneïtat del projecte per seguir creixent com a jugadors i amb l’objectiu de portar el bàsquet gironí a l’elit.

El Bàsquet Girona segueix sumant noms per reforçar la plantilla per aquesta segona temporada a LEB Or. Les darreres incoporacions són Èric Vila i Jaume Sorolla, ambdós jugadors catalans amb formació al club blaugrana i experiència a universitats americanes.

Per una banda, Jaume Sorolla arriba provinent de LEB Plata on ha vestit la samarreta del filial del Barça, amb qui va debutar a la categoria fa 7 anys. Més enllà de la seva trajectòria pel club català, el pivot de Tortosa també compta amb experiència a Sunrise Christian Academy, Valparaíso i Cincinatti. Ara arriba a Girona amb l’objectiu de créixer com a jugador i de formar part de projecte promogut per Marc Gasol.


L’altre nom propi que incorpora l’equip de Carles Marco és Èric Vila, aler pivot gironí amb formació al Barça i recorregut també a les universitats americanes a la Texas A&m, la Northwest Florida State i l’UTEP Miners. Ara torna a casa després d’un parèntesi d’un any sense jugar per una lesió amb l'objectiu de portar el bàsquet gironí a l’elit.

Amb aquestes dues noves incorporacions, ja són 6 els fitxatges que ha fet el Bàsquet Girona per aquesta temporada.

Tall de veu _ Eric Vila

Tall de veu _ Jaume Sorolla

Tots els podcasts Escoltar ara