Actualitat

Foto: @BasquetGirona

El Bàsquet Girona donarà el tret de sortida a la pista del Juaristi

divendres 16 de juliol de 2021 | Esports

Carles Marco celebra que la lliga torni a ser de format de grup únic, amb 18 equips i 34 jornades.

El Bàsquet Girona ja té sobre paper un primer guió del que serà la nova temporada 2021 - 2022, el seu segon curs a LEB Or. Els gironins encetaran i tancaran la competició fora de casa, debutant a Azpeitia el 8 d’octubre amb la visita al Juaristi, un recent ascendit, i tancant-la a Alacant el 20 de maig. El primer partit a Fontajau serà el 12 d’octubre amb la visita del Prat, un altre ascendit en el que serà el primer duel català del curs.

Carles Marco, entrenador del Bàsquet Girona, descarta fer valoracions del calendari, però sí destaca poder disputar a casa les jornades de les festes de nadal per “conciliació familiar”.

Una de les bones notícies de la temporada d’enguany, segons Marco, és el fet de recuperar el format de grup únic, amb 18 equips i 34 jornades. Entre aquests es disputaran dues places d’ascens a l’ACB i es confirmarà la pèrdua de la categoria de 3 equips. Són declaracions de Carles Marco.

Carles Marco posa així el focus en la importància de començar bé la pretemporada i acabar de perfilar la plantilla. De moment, el tècnic gironí compta amb els bases Albert Sàbat, Pol Molins i Josep Franch; els pivots Albert Cosialls, Biram Faye i Karamo Jawara com a ala-pivot i els alers Gerard Sevillano i Kaspars Vecvagars.

Tall de veu _ Carles Marco _ format

Tall de veu _ Carles Marco _ calendari

Tots els podcasts Escoltar ara