Actualitat

Foto: Cedida per Gremi de Llibreters

El Gremi de Llibreters defineix la primera edició del Llibrestiu com un “èxit” i confia a repetir l’any vinent

divendres 16 de juliol de 2021 | Cultura

La Plaça Independència de Girona va acollir ahir xerrades, lectura de contes i signatura de llibres entorn la novel·la negra.

La Plaça Independència de Girona va acollir ahir la primera edició del Llibrestiu, un nou esdeveniment que s’ha celebrat a diferents ciutats catalanes, entorn la novel·la negra, aprofitant la tirada que va tenir l’any passat el Dia del Llibre i de la Rosa, l’alternativa de la Diada de Sant Jordi al mes de juliol.

Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, defineix la jornada com un “èxit” abans de les vacances d’estiu i assegura que “ha arribat per quedar-se”.

Opinió que comparteix, Jordi Gispert, gerent de la Llibreria 22 de Girona, que afegeix que escollir un eix temàtic concret i que hagi estat la novel·la negra també ha estat un encert.

La fira a Girona va celebrar-se a l’aire lliure i va comptar amb la participació d’una desena de llibreries de la ciutat. Es van acollir xerrades, lectures de contes i signatura de llibres a càrrec d’autors com Carles Porta, Jordi Dausà o Laia Vilaseca. L’afluència de públic a la Plaça Independència va ser progressiva de més a menys, i alguns dels visitants van acabar visitant la fira sense saber-ho, en trobar-se la parada a un punt cèntric de la ciutat de Girona.

Tall de veu _ Jordi Gispert

Tall de veu _ Maria Carme Ferrer

Tots els podcasts Escoltar ara