Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

El cicle A prop tanca avui amb un 93% d’assistència i exhaurint entrades en 23 de les 28 propostes.

divendres 16 de juliol de 2021 | Cultura

Els 4 mesos de programació tancaran avui amb un concert del trio Romaní a la Biblioteca Just M. Casero.

El cicle d'arts properes i emergents de petit format A Prop tanca la seva segona edició amb un èxit de participació. Des del passat 17 d’abril, el cicle ha ofert un total de 28 propostes que han rebut més de 2000 assistents, registrant així una assistència mitjana d’un 93 % i exhaurint entrades de 23 dels 28 espectacles o concerts. Ho explica Quim Ayats, vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona.

L’edició d’any de l’Aprop ha posat a l’abast de la ciutadania 28 propostes, de les quals 15 han estat concerts; 9, espectacles de teatre, dansa i circ; 2 exposicions; 1 mapping audiovisual i un mural. Entre d’altres destaca la presentació de discs d’artistes com La Ludwig Band, Momi Maiga, Tona Gafarot, Kumbara o el quartet Alaire, entre d’altres. Entre les propostes d’art escèniques, s’ha pogut gaudir d’espectacles de dansa, de teatre de la mà de la Cia. Theatrum Mundi, Log Out Teatre i l’Associació la Intempèrie, circ i també propostes de fotografia, il·lustracions, pintura mural o mapping.

Quim Ayats exposa que l’objectiu principal del cicle és donar suport als creadors i creadores emergents del territori gironí.

En aquesta segona edició s’ha mantingut la gratuïtat de les propostes i s’ha incorporat el servei de reserva prèvia en línia a través de l’agenda de Girona Cultura, un mecanisme que ha estat molt ben acollit pel públic.

La programació de l’edició d’enguany posarà punt final avui, a les 7 de la tarda, amb l’actuació del trio Romaní a la Biblioteca Just M. Casero.
El cicle va néixer l’any passat com a prova pilot en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial, un projecte cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25 % per la Diputació de Girona.

Tall de veu _ Quim Ayats _ èxit de participació

Tall de veu _ Quim Ayats _ objectiu A Prop

Tots els podcasts Escoltar ara