Actualitat

Foto: F˛rum Gastron˛mic

El F˛rum Gastron˛mic Girona es trasllada a la propera primavera, coincidint amb el seu 15Ŕ aniversari

divendres 16 de juliol de 2021 | Societat

L’ediciˇ d’enguany oferirÓ un format renovat centrat en la formaciˇ i la innovaciˇ tecnol˛gica.

El F˛rum Gastron˛mic Girona es celebrarÓ entre el 13 al 15 de marš de l’any vinent al Palau Firal de la ciutat, coincidint amb la celebraciˇ del seu 15Ŕ aniversari. La previsiˇ inicial era celebrar-lo a finals de novembre, per˛ l’organitzaciˇ ha optat per traslladar-lo a la propera primavera l’espera d’una “millor situaciˇ sanitÓria”.

Albert Labastida Ús el director del F˛rum Gastron˛mic Girona.

Per l’ediciˇ d’enguany, l’organitzaciˇ vol mantenir l'essŔncia de les edicions anteriors, per mantenir els visitants que ja tenen fidelitzats, per˛ tambÚ captar-ne de nous. Albert Labastida exposa que els pilars seran la innovaciˇ tecnol˛gica, la formaciˇ i la difusiˇ.

De moment, el F˛rum ja tÚ confirmada la presŔncia d’alguns dels millors restaurants del mˇn, encapšalats per reconeguts xefs, que mostraran les seves creacions i exposaran les tendŔncies actuals de la cuina professional. Ho faran en el marc de les noves └gores que ompliran els 3 dies de certamen de sessions formatives, centrades en mˇn del vi, les tŔcniques culinÓries, dolšos, servei de sala i la gestiˇ empresarial en el sector de l’hostaleria.

Tall de veu _ Albert Labastida _ posposar

Tall de veu _ Albert Labastida _ posposar

Tots els podcasts Escoltar ara