Actualitat

L'Associació d’Hostaleria de Girona entregarŕ vals de descompte de 30 euros als clients dels hotels de la ciutat per gastar després en establiments de restauració

dijous 15 de juliol de 2021 | Societat

La iniciativa es farŕ entre el 23 i el 26 de juliol i s’emmarca dins la campanya “Regala Girona” impulsada per l’Ajuntament de Girona.

L’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona ha engegat una nova acció promocional a través de vals de descompte per impulsar l’hostaleria de la ciutat de Girona dins les restriccions marcades per la pandčmia de la Covid-19. En concret, l’Associació entregarŕ entre el 23 i els 26 de juliol vals de descompte 30 entre clients dels diferents establiments hotelers adherits a la campanya per bescanviar després en certs restaurants de la ciutat. Es lliuraran un total de 200 tiquets regal.

Josep Carreras és el president de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona.

Fins al moment hi participen uns 25 establiments gironins. Glňria Plana, regidora de Promoció Econňmica de l’Ajuntament de Girona, exposa que aquesta iniciativa beneficiarŕ el sector hoteler i de la restauració, perň també al comerç i a la promoció de la ciutat.

De forma paralˇlela, l'Associació d’Hostaleria ha engegat també una campanya a través d’Instagram sota el hashtag “ Girona By the Face” que consistirŕ en el sorteig d’una nit d’hotel a la ciutat de Girona entre els usuaris que comparteixin una fotografia de l’establiment on s’estigui allotjat. Ho explica Josep Carreras.

La iniciativa de l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona s’emmarca dins la campanya “Regala Girona” impulsada per l’Ajuntament de Girona, que va néixer a finals de l’any passat per reactivar l’economia de la ciutat.

Tall de Veu_Josep Carreras_Girona by the face

Tall de Veu_ GlňriaPlana_ Promoció de la Ciutat

Tall de Veu_Josep Carreras_Val 30 euros

Tots els podcasts Escoltar ara