Actualitat

Foto: feb

Josep Franch, el quart fitxatge del Bàsquet Girona

dijous 15 de juliol de 2021 | Esports

El base català arriba a Girona provinent del Basket Club Gries Oberhoffen, de la segona francesa, i amb una àmplia trajectòria en el bàsquet estatal.

La plantilla del Bàsquet Girona per la temporada 2021 - 2022 comença a agafar forma. Josep Franch de Pablo és el nou fitxatge del Bàsquet Girona, el 4t per aquesta temporada. El base català es va formar al Club Joventut de Badalona, on va debutar amb el primer equip durant la temporada 2009 - 2010. Ara arriba a Girona després de vestir la samarreta del Basket Club GriesOberhoffen en la Pro B, la categoria de plata francesa, les dues darreres temporades.

Franch compta amb una àmplia trajectòria en el bàsquet d’arreu de l’Estat. Abans de fer el salt a LEB Or, va encadenar 3 experiències més ACB, amb el Murcia CB, el Real Betis Baloncesto i el Gipuzkoa Basket GBC. A LEB Or va debutar a les files del Club Melilla Baloncesto i el CB Breogán abans de tornar al betis i al Melilla de la segona divisió estatal.
Amb aquesta incorporació, el Bàsquet Girona compta per la temporada que començarà amb els bases Albert Sàbat, Pol Molins i Josep Franch; els pivots Albert Cosialls, Biram Faye i Karamo Jawara com a ala-pivot i els alers Gerard Sevillano i Kaspars Vecvagars.

Tall de Veu_Josep Franch

Tots els podcasts Escoltar ara