Actualitat

Foto: Tempo Girona

El Tempo Girona s’inicia avui amb una quarantena de propostes musicals i culturals, que s’allargaran fins el 7 d’agost

dijous 15 de juliol de 2021 | Cultura

El festival es divideix en el Tempo Village, d’accés gratuït, i el Tempo Copa, que és la novetat d’enguany.

La 13a edició del Festival Tempo Girona dona avui el tret de sortida amb el Tempo Village, que oferirà una quarantena de propostes diàries i gratuïtes de música, gastronomia i literatura als jardins del passeig Arqueològic. Com a propostes musicals es podrà gaudir d’artistes emergents com Natxo Tarrés & The Wireless, Ian Sala, Alaire, Blanquito Zurdito, The New Raemon, Shí, Laura West, Carmen 113.

També hi haurà els vermuts musicals i altres activitats com Wine&Music, un tast de vins amb música en directe, o el tast de vins Jean León, coordinat pel periodista i escriptor Martí Gironell i amb la música del saxofonista Pep Poblet.

També existiran xerrades literàries ''Tempo Llibres'' amb Gerard Quintana, Jordi Llobregat i Paula Bonet.

Un dels directors del festival, Marc Faixedas, explica que l’edició d’enguany comptarà, com a novetat, amb actuacions inclusives.

D’altra banda, el festival aposta per una nova ubicació a la Copa, on s’oferiran concerts de pagament dins el Tempo Copa. El primer grup en actuar serà Dorian, una banda barcelonina i un dels grups més populars del país en música electro-pop, el 6 d'agost. L’endemà, el dissabte 7m serà el torn de M Clan, una de les millors bandes de rock de l'Estat espanyol; que oferirà un concert per reviure els seus clàssics en format acústic. El cartell el comptarà la jove compositora i cantautora Sofía Ellar, que es mou entre el pop i el folk.

Marc Faixedas recorda que el festival garantirà totes les mesures de seguretat contra la Covid-19.

El Festival compta amb la col·laboració d’entitats com l’espai Marfà, el Festival Neu, Les Cases de la Música i el Yeah Indie Club.


Tall de Veu_ Marc Faixedas_Mesures Covid 19

Tall de Veu_Marc Faixedas_Innovació

Tots els podcasts Escoltar ara