Actualitat

Foto: ICS

L’Hospital Josep Trueta acabarÓ aquest estiu la renovaciˇ dels accessos al Bloc Quir˙rgic

dijous 15 de juliol de 2021 | Salut

L’hospital destina prop d’un miliˇ i mig d’euros a fer obres de millora durant aquest estiu aprofitant la baixada de l’activitat assistencial.

L’Hospital de referŔncia de la regiˇ sanitÓria de Girona aprofita la baixada de l’activitat durant els mesos d’estiu per fer un seguir d’actuacions i obres de millores a les seves instalĚlacions. Entre elles, durant el mes de juliol es preveu acabar la renovaciˇ dels accessos del Bloc Quir˙rgic amb la instalĚlaciˇ de portes automÓtiques al quir˛fan 1. Enric Pericot Ús el cap de la unitat de manteniment de l’Hospital Josep Trueta.

Una altra actuaciˇ prevista Ús la renovaciˇ de les zones de dutxes de la planta 5A, que acull la Unitat Polivalent d’Alta Intensitat de Cures, i de la 8B de l’└rea d’Hospitalitzaciˇ del servei de Medicina Interna i Malalties Infeccioses. Alhora, tambÚ es treballarÓ en el sistema de climatitzaciˇ de la novena planta de l’Hospital, amb un doble objectiu: fer mÚs confortable l’estada de pacients i professionals, i reduir el consum elŔctric. Ho explica Enric Pericot.

Al mateix temps, durant el perÝode d’estiu continuaran els treballs ja iniciats a l’edifici annex de l’Hospital, per adequar-lo a la normativa d’incendis, que s’ha dividit en diferents fases per reduir-ne l’afectaciˇ.
D’altra banda, l’Hospital tambÚ comenšarÓ a treballar en les obres a l’└rea d’Endosc˛pies, que es preveuen allargar fins la tardor. Enric Pericot exposa que les obres volen donar resposta a les mÚs de 5.000 proves anuals que acull la unitat.

La totalitat de les obres suposaran per l’Hospital prop d’un miliˇ i mig d’euros i es fan per millorar el servei actual de l’hospital a l’espera que s'inici´n les obres del nou Trueta a Salt, que estÓ previst, si no ho ha demores, pel 2028.

Tall de Veu_Enic Pericot_Quir˛fans

Tall de Veu_Enric Pericot_Novena planta

Tall de Veu_ Enric Pericot_ Endosc˛pies

Tots els podcasts Escoltar ara