Actualitat

Foto: pexels.com

Les rebaixes d’estiu a Girona comencen a bon ritme però baixen les vendes els últims dies

dimecres 14 de juliol de 2021 | Societat

Les botigues ho atribueixen a les dades negatives de la pandèmia i a la davallada de turistes. Així i tot, botigues de la Zona U es mostren satisfetes pels resultats.

Les rebaixes d’estiu a Girona, que van començar a finals de juny i principis de juliol, ho van fer a bon ritme. De fet, les primeres setmanes les vendes van ser bones segons el Girona Centre Eix Comercial. Així i tot, les dades negatives de la pandèmia i la davallada de turistes han fet que les vendes hagin baixat en els útlims dies. Mercè Ramírez de Cartagena és la vicepresidenta de Girona Centre Eix Comercial.

Mercè Ramírez de Cartagena afirma que per fer un anàlisi més acurat de la temporada de rebaixes d’estiu caldria comparar les dades del 2019 amb les d’aquest ja que el 2020 la situació encara no era favorable. Ramírez de Cartagena, a més, creu que caldria comparar els beneficis en comptes de les vendes ja que el comerç aquest últim any ha comprat menys que els anys anteriors.

Per la seva banda, des de la botiga Missy and Missy de la Zona U de Girona afirmen que, tot i no ser unes rebaixes com les d’anys anteriors, les vendes estan sent bones. Ho explica la Sara, treballadora de la botiga Missy and Missy.

Des dels comerços de Girona esperen que la situació millori aviat i que els propers dies es recuperin les vendes.

Tall de veu_Mercè Ramírez_davallada

Tall de veu_Mercè Ramírez_contentes

Tall de veu_Mercè Ramírez_beneficis

Tots els podcasts Escoltar ara