Actualitat

Foto: @GironaFC

Míchel Sánchez vol fer del Girona un equip competitiu i protagonista

dimarts 13 de juliol de 2021 | Esports

El nou entrenador ha estat presentat avui amb l’objectiu de seguir construint un Girona cada vegada més fort i mantenir l’aposta pels joves de planter.

Aquestes han estat una de les primeres paraules de Míchel com a nou entrenador del Girona, després de firmar contracte per una temporada amb opció d’una altra. En la seva primera aparició als mitjans com a entrenador blanc-i-vermell, Míchel ha reconegut haver-se trobat l’equip amb una estructura millor de la que s’esperava i amb la intenció de fer sentir orgullosa a l’afició de nou.

La mentalitat per aquesta temporada es preveu similar a l’anterior: anar partit a partit, amb l’objectiu de formar un equip competitiu i “protagonista”, amb paraules del mateix míster. En aquesta línia, afegeix que les dues darreres temporades del Girona poden veure’s des d’un punt de vista positiu i que confia, tant en la plantilla com en el seu equip tècnic, per acabar de fer el pas endavant que falta per assolir l’objectiu de tornar a ser un equip de Primera.

La presentació de Míchel ha coincidit també amb l’anunci, aquest matí, per part del club, que 3 jugadors han donat positiu en els tests PCRs abans d’iniciar demà la pretemporada i que ja s’ha activat el protocol pertinent. Alhora, Christian Stuani s'incorporarà una setmana més tard per motius familiars.

Tall de veu _ Míchel Sánchez

Tots els podcasts Escoltar ara