Actualitat

S’obre la convocatňria del Premi d'emprenedoria de l'FP a la ciutat de Girona 2021

dimarts 13 de juliol de 2021 | Educació

Es vol promoure l’esperit emprenedor de l’alumnat de cicles formatius. El termini per presentar les solˇlicituds finalitza el 22 de juliol.

L’Ajuntament de Girona va obrir divendres passat la convocatňria del Premi d’emprenedoria de l’FP a la ciutat, corresponent a l’any 2021. Aquesta iniciativa té per objectiu recončixer i promoure l'esperit emprenedor i innovador de l’alumnat de cicles formatius de la ciutat, com a llavor de futures iniciatives d'emprenedoria empresarials a la ciutat. Les persones interessades tenen temps fins al 22 de juliol per presentar la seva solˇlicitud.

Poden participar als premis els i les alumnes de cicles formatius de grau mig o de grau superior dels centres de formació professional de la ciutat de Girona matriculats el darrer curs, presentant un pla d’empresa on constin els membres promotors i el centre de formació professional on estudien. S’estableixen dues categories de participació en el premi: projectes d’alumnes de cicles formatius de grau mitjŕ i projectes d’alumnes de cicles formatius de grau superior. Per a cadascuna de les categories s’atorgarŕ el premi al millor projecte d’emprenedoria, i es determinarŕ un primer, un segon i un tercer classificat.

La dotació del premi és de 1.500 euros totals, repartits entre els projectes classificats en el primer lloc (350 euros per a cadascun), en el segon lloc (250 euros per a cadascun) i en el tercer lloc (150 euros per a cadascun). L’import econňmic del premi s’atorgarŕ al centre de formació professional dels equips guanyadors, per tal que la quantia s’inverteixi en iniciatives o recursos d’impuls de l’emprenedoria.

Aquest premi és una iniciativa de l’Ŕrea de Promoció Econňmica en colˇlaboració amb el Consell Municipal de la Formació Professional i Ocupacional de Girona, que pretén fomentar els valors de l’emprenedoria.

Tots els podcasts Escoltar ara