Actualitat

Foto: Cedida: Girona Club d'Hoquei

El Girona Club d’Hoquei incorpora Miguel Fortunato a la plantilla

dimarts 13 de juliol de 2021 | Esports

El jugador d’origen portuguès va vestir la temporada passada la samarreta del Riva d’Ave i va esdevenir el tercer màxim golejador del Mundial Sub-19 de l’any 2019

El Garatge Plana Girona segueix sumant peces per competir la temporada vinent, de nou, a l’OKLliga. Després de les sortides de Xevi Gurri, David Gelmà i Humberto Mendes, el club gironí ha anat incorporant nous noms a la plantilla per mantenir alts els objectius, que la temporada passada els va portar a disputar la Copa i la competició europea. El darrer nom confirmat, a més, és internacional i arriba des de Portugal: Miguel Fortunato.

El jugador de 19 anys, que ocupa la posició de defensa mig, és nascut a Torres Vedras, al costat de Lisboa, i ha completat tota la seva curta però intensa trajectòria a les seleccions portugueses de diferents categories. Es va formar al Benfica i va esdevenir el tercer màxim golejador al Mundial Sub-19 del 2019 a Vilanova i la Geltrú, amb un total de 6 gols, contribuint a fer que el seu equip quedés en la darrera posició del pòdium per darrere d’Espanya i Argentina. Ara, arriba a Girona provinent del Riva d’Ave amb la voluntat de créixer com a jugador i com a persona.

Fortunato, a més, esdevé un jugador de renom, tot i la seva joventut, per la seva descendència: és fill del jugador internacional d’hoquei retirat l’any 2014 després d’haver format part durant 12 anys de les files del Benfica, equip de formació del seu fill, 6 cursos més al Oliveirense i 4 al Física Hoquei.

Amb la incorporació de Fortunato, el Girona Club d’Hoquei ja té 7 noms confirmats per la temporada d’enguany: els nouvinguts Carles Sànchez, conegut com a Litus, Gerard Rovira i Marc Vázquez i Jaume Llaverola, Àlex Grau i Gerard Pujol, que ja van vestir la samarreta del Garatge Plana Girona aquesta darrera temporada.

Tall de veu _ Miguel Fortunato _ doblat

Tots els podcasts Escoltar ara