Actualitat

El GEiEG i la Federació Catalana de Tenis signen un conveni per utilitzar les pistes de terra batuda de Palau pels entrenaments del Centre de Tecnificació

dilluns 12 de juliol de 2021 | Esports

El conveni es va signar coincidint amb les finals del Campionat de Catalunya Sub11 de tenis disputat aquesta darrera setmana a les instal·lacions de Sant Ponç.

L’entitat gironina i la Federació Catalana de Tenis van signar un conveni divendres, coincidint amb les finals del Campionat de Catalunya Sub11 de tenis disputat aquesta darrera setmana a les instal·lacions de Sant Ponç. A través d’aquesta col·laboració, l’entitat grupista cedeix les pistes de terra batuda de les instal·lacions de Palau per entrenaments i programes del Centre de Tecnificació de la Federació a la demarcació de Girona.
Francesc Cayuela, president del GEiEG, exposa que aquest és un pas més en la relació que fa anys que tenen amb la Federació.

Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, destaca els equipaments que els hi proporciona el GEiEG com a “centre de referència a la província de Girona”, però també els valors que transmet l’entitat.

El GEiEG ha organitzat les darreres quatre edicions del Campionat de Catalunya Sub11, en el qual s’ha emmarcat la signatura del conveni. Després de 6 dies de competició, el títol de categoria masculina va ser per Ian Barroeta, per Natàlia Heras al quadre femení i a la modalitat de dobles, per la grupista Nonna de Ribot junt amb Pelegrí Esteba.

Tall de Veu_Tamayo

Tall de Veu_Francisco Cayuela

Tots els podcasts Escoltar ara