Actualitat

Foto: Girona FM

Pere Guardiola rep amb un “optimisme moderat” l'opció que el Girona FC torni a ser un equip de Primera

dijous 10 de juny de 2021 | Esports

El president del consell d’administració diu tenir bones sensacions després de l’eliminatòria contra l’Almeria, però reconeix que el Rayo és un “senyor rival”.

El Girona es troba allà on volia, però s’ha de tocar de peus a terra. Aquesta és la principal conclusió de Pere Guardiola, president del consell d’administració del Girona FC, que va assistir ahir a l’entrenament de l’equip a La Vinya quatre dies abans del primer partit decisiu a Vallecas. Guardiola assegura que té bones sensacions i veu un equip cohesionat, que ha assolit l’objectiu de tornar a lluitar per la promoció i amb una primera eliminatòria contra l’Almeria digna d’admirar. Però així i tot, es manté en la línia de Francisco i diu que s’ha de tocar de peus a terra i reconèixer que el Rayo és un rival difícil i amb més experiència a Primera.

Guardiola reconeix que ha estat una temporada complicada pel club blanc-i-vermell. Al baix pressupost amb motiu del no-ascens, se li van sumar les baixes d’alguns dels noms més destacats de la plantilla, com Stuani o Juanpe, i l’aposta -que ha resultat d’èxit- dels més joves. En aquesta línia, Guardiola reconeix que Francisco i l’equip tècnic han estat claus per treure la millor versió de l’equip, i que en cas d’ascens, la renovació del míster està gairebé assegurada.

El president del consell d’administració afegeix també que arribat aquest punt de temporada l’ascens és una espineta d’orgull, però que en l’àmbit econòmic tornar a Primera també els suposarà tenir un pressupost molt més alt, tot i que encara dels més baixos de la categoria. Així i tot, Guardiola garanteix la viabilitat del projecte i assegura que hi ha un compromís ferm per part dels màxims accionistes, tant si s’assoleix l’ascens com si no.

Guardiola també recorda el polèmic partit contra el Rayo, que va acabar amb un 2-1 i que va suposar la darrera derrota dels gironins abans de l’embranzida que els ha portat a estar lluitant ara per tornar a Primera. Diumenge, a les 21h, l’escenari tornarà a ser el mateix, i també l’àrbitre (que tornarà a ser Pulido Santana) però amb l’objectiu encara més clar i el vent encara més a favor.

La conversa sencera entre Pere Guardiola i l'equip de Girona FM es podrà escoltar diumenge a la prèvia del Rayo-Girona al 92.7 de l'FM.

Tall de veu _ Pere Guardiola _ playoff

Tall de veu _ Pere Guardiola _ capital d'accionistes

Tall de veu _ Pere Guardiola _ temporada difícil

Tots els podcasts Escoltar ara