Actualitat

Foto: Girona FM

Marta Madrenas anuncia que les obres de la comissaria de Santa Eugènia s’iniciaran a finals d’aquest any o principis del que ve

dijous 10 de juny de 2021 | Política

També afirma que el barri de Montjuïc comptarà amb un local social però que el projecte ha de passar primer per concurs.

Les obres de la comissaria de Santa Eugènia s’iniciaran a finals d’aquest any o principis del que ve. Així ho ha afirmat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, en una entrevista a Girona FM aquest matí.

Així i tot, l’alcaldessa de Girona ha dit que actualment falten Mossos d’Esquadra al barri de Santa Eugènia i que demanarà hora amb la conselleria per informar d’aquest fet i sol·licitar més agents quan el govern català els pugui autoritzar.

D’altra banda, l’alcaldessa de Girona també ha demanat a la ciutadania que es compleixin les normes de circulació i ha recordat que Girona compta amb radars mòbils per regular el trànsit.

Madrenas també ha anunciat a l’entrevista que el barri de Montjuïc comptarà amb un local social en uns mesos però que prèviament el projecte ha de passar per concurs.

Tall de veu_Marta Madrenas_comissària

Tall de veu_Marta Madrenas_sancions

Tots els podcasts Escoltar ara