Actualitat

Foto: CatSalut

Salut vacunarÓ sense cita prŔvia a 7 municipis de Girona

dijous 10 de juny de 2021 | Salut

La Maratˇ de Vacunaciˇ estÓ adrešada a franges d’edat concretes i es farÓ durant 9 dies, fins al 29 de juny.

Els 7 municipis gironins on Salut vacunarÓ sense necessitat de cita prŔvia sˇn la Bisbal d’EmpordÓ, Palafrugell, Roses, Torroella de MontgrÝ, Lloret de Mar, l’Escala i Tossa de Mar. La Maratˇ de Vacunaciˇ -com l’anomena el Departament de Salut- es farÓ a partir d’aquesta setmana i durant 9 dies, fins al 29 de juny, i estarÓ adrešada a persones d’una determinada franja d’edat.

Miquel Carreras, gerent del CatSalut a Girona, explica que l’objectiu d’aquesta campanya de vacunaciˇ Ús ampliar el nombre de persones vacunades en llocs o franges d’edat concretes.

Per poder accedir a aquesta vacunaciˇ, caldrÓ pertÓnyer a l’ABS on es desenvolupa l’acciˇ, no tenir cap cita programada per vacunar-se, no haver rebut cap dosi i no haver passat la Covid-19 en els darrers 6 mesos. NomÚs hauran de presentar-se al punt de vacunaciˇ corresponent i identificar-se amb la targeta sanitÓria o un document acreditatiu.

Miquel Carreras afegeix que Salut ja va organitzar una jornada similar a la Bisbal d’EmpordÓ el passat 26 de maig, que va actuar com a prova pilot, i va permetre augmentar un 30% la vacunaciˇ en un sol dia.

La maratˇ es va iniciar ahir a l’Escala i continuarÓ avui (de 16h a 18.30h), a la Sala Polivalent, per a persones d’entre 50 i 59 anys. La segŘent ubicaciˇ serÓ el Mercat Municipal de Roses, dissabte (de 8:30h a 18h), dirigit al colĚlectiu d’entre 45 i 59 anys i majors de 69 anys. A Torroella de MontgrÝ la vacunaciˇ estÓ prevista pels dies 15 i 17 de juliol (de 9:30h a 19h), tots dos per a persones d’entre 45 i 59 anys i al Pavellˇ Esportiu. La Bisbal tonarÓ a acollir una campanya de vacunaciˇ massiva a les persones entre 45 i 49 anys els dies 18 i 21 de juny (8:30h a 19h) al Pavellˇ Firal. Finalment, la darrera ubicaciˇ serÓ Palafrugell, en concret el Pavellˇ Annex del Poliesportiu, que vacunarÓ els dies 21, 22 i 29 de juny (de 8:30h a 19h) i anirÓ adrešada al colĚlectiu de 45 a 49 anys.
Fins avui, 10 de juny, Salut ha subministrat la primera dosi de la vacuna contra la Covid a 335.878 persones a la regiˇ sanitÓria de Girona i, alhora, 196.622 ja han completat la pauta de vacunaciˇ.

Tall de veu _ Miquel Carreras _ prova pilot La Bisbal

Tall de veu _ Miquel Carreras _ Maratˇ de Vacunaciˇ

Tots els podcasts Escoltar ara