Actualitat

Foto: @coac_girona

El COAC Girona participa en el procés participatiu sobre l'ús del Barri Vell de Girona amb quatre debats

dijous 10 de juny de 2021 | Societat

Avui es desenvoluparà la tercera jornada. El cicle ha estat comissariat conjuntament amb la Universitat de Girona.

El passat 18 de maig, l’Ajuntament de Girona va iniciar el procés participatiu sobre I’ús dels espais del Barri Vell, que porta per nom “Per un nou Vell”, amb I’objectiu de definir conjuntament amb la ciutadania i els actors implicats, els usos dels espais Iliures destinats a equipaments, segons el planejament, d’aquest sector de la ciutat. Dins el conjunt d’activitats, la Universitat de Girona, el Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) responsable del procés participatiu de l’Ajuntament de Girona sobre els usos dels equipaments del barri vell, comissarien quatre debats amb I'objectiu d'enriquir i ampliar la qüestió, aportant al procés participatiu més contingut i coneixements que permetran aprofundir i implicar al màxim el nombre de visions i de veus diverses i complementâries.

Les dues primeres sessions, celebrades els dies 27 de maig i 3 de juny, respectivament, han servit per presentar el projecte i debatre sobre com s’ha de rescatar el patrimoni comú del Barri Vell de Girona. Sílvia Musquera és la vocal de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC.

Avui a les 7 de la tarda es desenvoluparà la tercera jornada sota el títol ‘Un Barri Vell per viure-hi’. Són declaracions de Sílvia Musquera.

Tancarà el cicle la sessió dedicada a Viure entre jardins, que tindrâ IIoc el dijous 17 de juny (18 hores), en la qual hi participarà Pepa Balsach, catedràtica de la UdG, historiadora de I’art i poetessa; i les arquitectes Bet Capdeferro, Laia Escribà, Olga Muñoz i Cristina Masferrer.

Arran de la proposta de l'Associació de Veins i Veines del Barri Vell als pressupostos participatius de I’any 2018, l’Ajuntament de Girona va iniciar el 18 de maig d’enguany el procés participatiu sobre els Usos dels Equipaments buits del Barri Vell de Girona.

Tall de veu_Sílvia Musquera_sessió dijous 10 de juny

Tall de veu_Sílvia Musquera_primeres sessions

Tots els podcasts Escoltar ara