Actualitat

Foto: SalT'educa

Entitats de Salt tornen a protestar contra la segregació escolar al municipi

dijous 10 de juny de 2021 | Societat

També denuncien la sanció que van rebre per un altre acte al març, per no demanar permís per fer-lo.

Nova protesta a Salt de diverses entitats després de la sanció que van rebre per organitzar un acte contra la segregació escolar al municipi. El motiu de la sanció, de 750,01 euros, va ser que no havien sol·licitat el permís pertinent per ocupar la via pública. Èlia Llinàs és membre de SalT'Educa.

Ahir les mateixes entitats van tornar a ocupar l’espai de davant de l’Ajuntament de Salt per oposar-se a la sanció. A la roda de premsa van exposar que aquesta aplicació de la norma els sembla desorbitada. Les entitats també van tornar a reclamar accions urgents contra la segregació escolar que pateix la ciutat. Són declaracions d’Èlia Llinàs.

També es va recordar que la situació de segregació suposa una pèrdua d’oportunitats pels infants i que hi ha municipis i experts que han pogut solucionar la situació en d’altres municipis. Ho explica Èlia Llinàs.

Salt ja va firmar el pacte sobre la segregació escolar amb anterioritat i les entitats reclamen que la signatura no sigui retòrica sino que es faci efectiva.

Tall de veu_Èlia Llinàs_segregació

Tall de veu_Èlia Llinàs_municipis

Tall de veu_Èlia Llinàs_març

Tots els podcasts Escoltar ara