Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

Tocs de vi programa tastos de vins de l'EmpordÓ en espais singulars de Girona i un mapping interactiu per viatjar virtualment a les vinyes de la denominaciˇ

dimecres 9 de juny de 2021 | Societat

Les activitats tindran lloc del 15 al 19 de juny amb la participaciˇ d'una vintena de cellers DO EmpordÓ.

Tocs de Vi de l’EmpordÓ a Girona celebrarÓ aquest mes de juny una ediciˇ adaptada a la COVID-19 amb activitats amb aforament limitat i a l’aire lliure. L’esdeveniment gastron˛mic, que no es va poder celebrar l’any passat, programarÓ enguany tastos de vins DO EmpordÓ a espais emblemÓtics de Girona i un mapping interactiu per viatjar virtualment fins a la denominaciˇ empordanesa. Una vintena de cellers DO EmpordÓ participen en la iniciativa.
Els tastos en espais singulars se celebren del 15 al 19 de juny i, a diferŔncia d’altres anys, totes les propostes tindran lloc a espais a l’aire lliure de la ciutat. Gl˛ria Plana Ús la regidora de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Girona.

La programaciˇ de tastos en espais emblemÓtics tambÚ inclou un tast itinerant pel Barri Vell de Girona, amb sortida a la Caserna dels Alemanys i arribada a la plaša de Sant Pere. L’aforament dels tastos en espais singulars estÓ limitada a 25 persones i tenen un preu de 10 euros. La proposta Ús a cÓrrec de Glops d’Hist˛ria i les entrades ja estan exhaurides. Ho explica Romina Ribera de Glops d’Hist˛ria.

Tocs de Vi tambÚ programarÓ el VÝvid Ins˛lit, el mapping interactiu sobre la Ruta del Vi DO EmpordÓ. Sˇn declaracions de Gl˛ria Plana.

Aquesta serÓ la primera vegada que una ciutat de les comarques gironines acollirÓ el VÝvid Ins˛lit, desprÚs que les ˙ltimes setmanes s’hagi pogut visitar a Barcelona, Vic o Sant Cugat del VallŔs.

Tant les entrades pels tastos en espais emblemÓtics com pel V═vid Ins˛lit es poden adquirir al web de la DO EmpordÓ.

En poques edicions, aquesta activitat s’ha convertit en un dels esdeveniments enogastron˛mics mÚs populars de les comarques gironines, amb mÚs de 10.000 participants i mÚs de 50.000 degustacions entre vins i tapes. Sˇn declaracions de Romina Ribera.

Tocs de Vi de l'EmpordÓ a Girona estÓ organitzat per la DO EmpordÓ amb la colĚlaboraciˇ de l’Ajuntament de Girona, el Fons Europeu de Desenvolupament Rural i el Departament d’Agricultura, Alimentaciˇ i Acciˇ Rural de la Generalitat de Catalunya.

Tall de veu_Gl˛ria Plana_espais

Tall de veu_Romina Ribera_fira

Tall de veu_Romina Ribera_glops

Tall de veu_Gl˛ria Plana_mapping

Tots els podcasts Escoltar ara