Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona obre un espai per millorar l’expressiˇ i la comprensiˇ oral de la llengua catalana

dimarts 8 de juny de 2021 | Societat

El servei va dirigit a persones que busquen feina per treballar la seva ocupabilitat.

L’Ajuntament de Girona ha posat en marxa DinamiCAT, un espai adrešat a les persones que busquen feina i que volen millorar l’expressiˇ i la comprensiˇ oral de la llengua catalana. L’objectiu principal del projecte, que es duu a terme des del Servei Municipal d’Ocupaciˇ, Ús la millora de l’ocupabilitat de les persones participants. Gl˛ria Plana Ús la regidora de Promociˇ Econ˛mica de l’Ajuntament de Girona.

El curs estÓ format per vuit sessions. A travÚs d’elles es pretÚn que els i les alumnes posin en prÓctica el catalÓ mentre descobreixen les seves competŔncies personals. Sˇn declaracions de Gl˛ria Plana.

La primera ediciˇ ha comenšat aquest mes de juny i les inscripcions ja es poden realitzar a travÚs de la web del Servei Municipal d’Ocupaciˇ. El nombre de places Ús de 12 per ediciˇ i es preveu portar a terme 6 edicions del projecte durant el 2021.

Aquesta acciˇ estÓ subvencionada pel Servei P˙blic d’Ocupaciˇ de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.

Tall de veu_Gl˛ria Plana_laboral

Tall de veu_Gl˛ria Plana_DinamiCAT

Tots els podcasts Escoltar ara