Actualitat

Foto: @GironaFC

El Girona jugarà la seva 4a final de play-off contra el Rayo

dilluns 7 de juny de 2021 | Esports

El partit d'anada serà el 13 de juny a Vallecas i la tornada el 20 de juny a Montilivi. Ja s'ha iniciat el procés per sol·licitar entrades.

El Girona torna a estar, una vegada més, amb un peu dins la Primera Divisió. És la seva 5a promoció per l’ascens, la 4a final, i hi arriba amb una dinàmica i una constància que pot fer creure que aquesta és la millor oportunitat per creure-hi.

El Girona va deixar els deures fets en els primers 5 minuts a Montilivi, al partit d’anada de la primera eliminatòria. Amb el xut moral que deuria suposar el caliu de l’afició després de més d’un any sense públic, els blanc-i-vermells es van fer grans els primers minuts, anotant 2 gols d’avantatge que després van sumar un 3r i mantenint la porteria rival a 0. El partit de tornada, dissabte, no va ser menys meritós, i un Girona convençut, sòlid i amb una tasca defensiva impecable va permetre mantenir el 0-0 al marcador fins al final i emportar-se el bitllet, de nou, cap a una final de play-off.

Són declaracions d’Enric Franquesa, lateral esquerra, després del partit.

Per la seva banda, Francisco Rodríguez, que va optar per mantenir els mateixos 11 homes que van brillar a Montilivi mentre que Rubi va fer 7 canvis d’inici i 4 més a la mitja part, reconeix després del partit estar orgullós del seu equip i del fet d’haver deixat la porteria a 0 davant d’un dels rivals més anotadors de la categoria.

La final es disputarà contra el Rayo Vallecano, que ha sobrepassat, també amb nota, al Leganés a la primera eliminatòria. L’anada es disputarà diumenge 13 de juny a Vallecas i la tornada el 20 de juny a Montilivi, tots dos a les 9 del vespre. Juanpe Ramírez, defensa central, celebra el paper que ha jugat l’afició en el tram final, però també durant tota la temporada.

Les entrades per poder accedir a Montilivi al darrer partit de la promoció, el que decidirà si el Girona serà o no un equip de Primera la temporada vinent, ja es poden adquirir per part dels socis i abonats. El procés tancarà dijous, a les 23.59h, i s’adjudicaran de manera aleatòria entre les sol·licituds.

Tall de veu _ Enric Franquesa

Tall de veu _ Juanpe Ramírez

Tall de veu _ Francisco Rodríguez

Tots els podcasts Escoltar ara