Actualitat

Foto: Girona FM

El Palau Firal administra cada dia menys vacunes que les que rep

divendres 4 de juny de 2021 | Salut

AixÝ ho ha assegurat la regidora de Salut, Eva Palau, que fa una crida a la vacunaciˇ i assegura que el recurs es mantindrÓ obert, com a mÝnim, fins setembre.

El Palau Firal de Girona estÓ habilitat, des del passat 19 d’abril, com a punt de vacunaciˇ massiva contra la Covid-19, per persones residents de Girona, per˛ tambÚ per tota la regiˇ sanitÓria de Girona. AixÝ i tot, la regidora de Salut de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, assegurava ahir a una entrevista al magazin Els 4 Rius de Girona FM que cada dia sobren vacunes per la falta de resposta ciutadana.

Palau insisteix en la importÓncia de vacunar-se per fer un pas cap a la “normalitat” i insisteix que el personal sanitari necessita descansar i tenir un “estiu tranquil”.

Donat el bon funcionament del recurs, no es planteja habilitar espais addicionals de vacunaciˇ a la ciutat, tot i que la Generalitat treballa amb la possibilitat d’emprar els instituts per vacunar els joves abans de la tornada a l’escola al setembre. En aquesta lÝnia, la regidora Palau assegura que el Palau Firal romandrÓ obert fins al setembre o fins que s’hagi vacunat a tota la gent prevista.


Al Palau Firal compta amb la participaciˇ d’equips d’infermeres voluntÓries i jubilades i concentrÓ tambÚ els efectius tŔcnics i personals de vacunaciˇ de les quatre └rees BÓsiques de Salut de Girona, de manera que s’han reubicat els dispositius que abans estaven repartits al Campus Salut de la Universitat de Girona, l’Espai CÝvic Mercadal, el Pavellˇ de Fontajau, el Pavellˇ de Palau i a la Llar de Jubilats de TaialÓ.

Tall de veu _ Eva Palau _ Palau Firal

Tall de veu _ Eva Palau _ Estiu tranquil

Tall de veu _ Eva Palau _ cada dia sobren vacunes

Tots els podcasts Escoltar ara