Actualitat

Foto: Girona Club Hoquei

Ramon Benito renova com a director esportiu del Girona Club d’Hoquei

divendres 4 de juny de 2021 | Esports

Coordinarà els equips de base i els sèniors masculí i femení i avança que també serà entrenador del masculí un curs més.

Ramon Benito continuarà al capdavant del Girona Club d’Hoquei. Així ho han acordat el tècnic de Tordera i el club gironí després dels bons resultats obtinguts aquesta temporada en totes les seccions. Els dos equips d’OKLliga, tant el masculí com el femení, han assolit la permanència a la categoria i el masculí també s’ha classificat per la Copa del Rei i la WS Europe Cup. Però els èxits van més enllà, també als equips de base: aquesta temporada s’han classificat 4 equips per a Campionats de Catalunya: Aleví A, Infantil A, Fem 15, i Fem 17, i s’ha assolit l’ascens del Segona Catalana del femení i s’està pendent del masculí.

Així ho explicava Ramon Benito aquest dilluns a la tertúlia esportiva de Els 4 Rius de Girona FM.

Benito, a més, va destacar la dificultat d’aquesta temporada amb motiu de la pandèmia i la falta d’afició al pavelló, i va avançar que seguirà un any més com a entrenador del Garatge Plana Girona masculí.

El club gironí ha assegurat que aviat s’aniran anunciant les noves incorporacions i els nous entrenadors després de les baixes d’Andreu Graupera i Oscar Pastor al masculí, i també de les jugadores més veteranes del femení.

Tall de veu _ Ramon Benito _ un any més

Tall de veu _ Ramon Benito _ objectius assolits aquesta temporada

Tots els podcasts Escoltar ara