Actualitat

Foto: Girona FM

Els aficionats del Girona resignats però comprensius enfront del col·lapse per accedir a Montilivi

dijous 3 de juny de 2021 | Esports

El club blanc-i-vermell no va rebre el vistiplau del Ministeri de Sanitat fins hores abans del partit i l'allau de peticions per les entrades va obligar alguns aficionats a anar a Montilivi

Ser un dels 1.500 aficionats que ahir van poder tornar a gaudir d’un partit en directe a Montilivi va ser una autèntica odissea. L’hora del partit s’acostava cada vegada més i el club gironí seguia sense rebre el vistiplau del Ministeri de Sanitat. Al final ho va fer, tard i malament, i el club no va dubtar en donar accés als 1.500 aficionats permesos, tot i que no s’hi va arribar, amb prioritat pels abonats. L’allau de sol·licituds va provocar, però, un col·lapse al servidor, amb 2 i 3 hores d’espera en línia, i veient-se obligats a habilitar la venda física d’entrada pel mal funcionament de la web.

Entre els aficionats, crispació combinada amb comprensió i il·lusió de tornar a veure al Girona disputar un play-off d’ascens a Primera. En Marc, l’Adrià, la Conchi, la Mimi i en Pau són alguns dels aficionats que van fer cua ahir a Montilivi.

Per la seva banda, Delfí Geli, president del Girona FC, va agrair el suport rebut per tots els aficionats i va demanar disculpes per les molèsties ocasionades.

Qui va gaudir més que ningú del retorn de l’afició van ser els jugadors, que van aprofitar el xut d’energia per fer vibrar l’afició i treure la seva millor versió. Francisco Rodríguez, a més, destaca que és el seu primer partit com entrenador amb públic.

De les 1.500 entrades disponibles, van acabar accedint a Montilivi poc més d’un miler d’aficionats.

Tall de veu _ Conchi _ Montilivi

Tall de veu _ Adrià_Montilivi

Tall de veu _ Marc _ Montilivi

Tall de veu _ Xavier Martín _ Montilivi

Tall de veu _ Mimi Torralba _ Montilivi

Tall de veu _ Delfi Geli

Tall de veu _ Francisco Rodríguez

Tall de veu _ Pau Quera _ Montilivi

Tots els podcasts Escoltar ara