Actualitat

Foto: @GironaFC

CRÒNICA | El Girona ofereix un recital a Montilivi imposant-se a l'Almeria (3-0) i amb el retorn de l'afició

dijous 3 de juny de 2021 | Esports

Els blanc-i-vermells van anotar dos gols en els primers 5 minuts, de Yoel Bárcenas i Yan Couto, i el tercer de Mamadou Sylla

Imaginar-se una situació tan idíl·lica arribat aquest punt de la competició era gairebé impossible al principi de la temporada, però també unes setmanes enrere. El Girona va fer-se gran ahir aprofitant l’embranzida de les darreres jornades i el retorn de l’afició a Montilivi, i va oferir un autèntic recital de principi a fi, mostrant la millor de les seves versions, i imposant-se 3-0 a l’Almeria, que s’ha presentat durant tota la temporada com un dels clars candidats a l’ascens.

Els blanc-i-vermells van engegar de la millor manera possible i als primers 5 minuts ja dominaven el marcador amb 2 gols d’avantatge, situació que no s’havia donat mai abans aquesta temporada. El primer, partint de l’esquerra de Gumbau, que tantes alegries ha donat aquestes darreres jornades, i amb un remat de cap de Yoel Bárcenas. I el segon, amb una combinació de Sylla i Yan Couto a l’àrea petita. El Girona es convertia en l’amo del partit, amb domini dels espais, sense deixar de pressionar i amb una tasca defensiva digna d’emmarcar. I al segon temps va arribar el 3r, de Sylla assistit per Bárcenas. I encara va estar a prop del 4t, de la mà Ibrahima Kébe.

Francisco Rodríguez celebrava la victòria després del partit, però recorda que encara queda el partit de tornada.

En aquesta línia, Yoel Bárcenas, que ahir va estar impecable en el que podria ser el seu darrer partit abans de marxar amb la selecció, es mostra optimista pel partit de tornada.

Mamadou Sylla, autor del 3r gol i punta de referència del partit d’ahir, afegeix que era el seu primer partit a Montilivi amb el suport de l’emoció.

El Girona no ho té, però, tot fet. Dissabte queda la tornada, a l’Estadi dels Jocs Mediterranis a les 9 del vespre. Però això si, no ho fa només amb el resultat d’anada a favor, sinó també amb la sensació d’haver encarrilat el partit des del principi i haver tingut l’Almeria a remolc els 90 minuts.

Tall de veu _ Mamadou Sylla

Tall de veu _ Yoel Bárcenas

Tall de veu _ Francisco Rodríguez

Tots els podcasts Escoltar ara