Actualitat

Foto: auditori.girona.cat

L’Auditori de Girona dona avui el tret de sortida a la programació especial pel seu 15è aniversari

dijous 3 de juny de 2021 | Cultura

Ho fa amb una conferència inaugural a càrrec de Josep Roca i el seguiran actuacions com Love of Lesbian, Ivo Pogorelich o Cala Vento.

L’Auditori Palau de Congressos de Girona celebra el seu 15è aniversari amb una programació especial que donarà el tret de sortida avui. Ho farà amb una conferència inaugural a càrrec de Josep Roca, del Celler de Can Roca i ambaixador de l’Auditori, a dos quarts de 7 de la tarda, sobre el vincle que existeix entre els vins i la música.

David Ibáñez és el director de l’Auditori Palau de Congressos de Girona.

Durant aquesta programació especial, es podran gaudir d’actuacions com Love of Lesbian, que presentaran el seu nou disc V.E.H.N (Viaje Épico Hacia la Nada) en un doble concert dissabte 5 de juny i diumenge 6 o un concert de piano d’Ivo Pogorelich per revisar els grans hits de la seva carrera avui, a les 8h, amb les entrades ja exhaurides. També s’estrenarà La Comunitat, un projecte de Cala Vento amb la col·laboració de col·lectius gironins com Papaya Jam, Orquesta Montsalvatge i Gospelians Girona. Joan Delgado, membre de Cala Vento, explica que aquest projecte consisteix a sortir de la zona de confort.

També passaran per l’escenari de l’Auditori la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, Música Reservata de Barcelona, Snarky Puppy, Stright no Chaser, La GIOrquestra, junt amb Francesc Prat i Xavier Sabata, que enguany celebra el seu 9è aniversari amb un concert ajornat al 31 d’octubre, o l’Orquestra de la Ràdio d’Hongria, entre d’altres. D’aquests, molts concerts s’han ajornat per la situació de pandèmia actual.

D’altra banda, la direcció de l’Auditori havia apostat per un espectacle pioner de música amb drons, amb música en directe de Marco Mezquida junt amb el Cor Geriona amb una coreografia lumínica de drons de la mà de Flock Drone Art, que ha quedat suspès.

La programació sencera de l’Auditori de Girona es pot consultat al web auditoridegirona.org.

Tall de veu _ David Ibáñez

Tall de veu _ Joan Delgado

Tots els podcasts Escoltar ara