Actualitat

Foto: @GuanyemGirona

Guanyem denuncia l’execució de només tres dels 23 projectes del Pla Estratègic de l’Esport

dimecres 2 de juny de 2021 | Política

El partit demana més implicació i determinació al govern municipal per executar les actuacions pendents i revifar el sector de l’esport a la ciutat.

Guanyem Girona denuncia l’estat d’execució del Pla Estratègic de l’Esport. El partit a l’oposició ha afirmat que només tres dels 23 projectes del pla s’han executat. Pere Albertí és regidor de Guanyem Girona.

Segons el grup municipal, algunes de les actuacions que no s’han fet són la il·luminació del carril del parc de Domeny, un rocòdrom a la zona esportiva de la Devesa, l’ampliació dels vestidors del pavelló de Palau-2 o la redefinició de la convocatòria de subvencions adreçada als centres educatius i AFAs per al foment i promoció de l’esport escolar en horari extraescolar. Són declaracions de Pere Albertí.

Ara, Guanyem Girona demana més implicació i determinació al govern municipal per a poder tirar endavant les actuacions pendents i revifar el sector de l’esport a la ciutat.

El Pla Estratègic de l’Esport compta amb un total de 43 actuacions repartides en tres fases: 2018-2020, 2020-2025 i 2025-2028 i cinc eixos estratègics.

Tall de veu_Pere Albertí_propostes

Tall de veu_Pere Albertí_programades

Tall de veu_Pere Albertí_implicació

Tots els podcasts Escoltar ara