Actualitat

Foto: @palbertiserra

El pont sobre l’Onyar podria ser una realitat a finals del 2022

dijous 27 de maig de 2021 | Infraestructures

Actualment, l’Ajuntament de Girona està treballant en un estudi hidràulic que determinarà l’alçada i el tipus de pont que s’ha d’instal·lar, entre d'altres.

El pont sobre el riu Onyar podria ser una realitat a finals del 2022. Així ho ha anunciat el vicealcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona en una entrevista avui a Girona FM.

Així i tot, actualment el consistori gironí està treballant en un estudi hidràulic, que és part dels plecs del projecte i que servirà per escollir la ubicació exacte on s’ha d’instal·lar la infraestructura. A més, és una exigència de l’Agència Catalana de l’Aigua. Són declaracions de Quim Ayats.

Com ja es tradició, els veïns del barri de Carme-Vista Alegre han reivindicat el pont sobre l’Onyar per Temps de Flors, aquest any, però amb una diferència. Ho explica Quim Ayats.

El vicealcalde i regidor de Cultura ha afegit a més que, de la mateixa manera que l’Ajuntament de Girona està treballant en el pont sobre el riu Onyar, ho està fent també amb el de la Font del Rei i el de l’Areny, infraestructures amb terminis de construcció de llarga durada.

Tall de veu_Quim Ayats_hidràulic

Tall de veu_Quim Ayats_dates

Tall de veu_Quim Ayats_construcció

Tots els podcasts Escoltar ara