Actualitat

Foto: Oncolliga

Girona acull una nova edició de la tradicional cursa Run4Cancer, que enguany es farà al mes d’abril i amb un recorregut lliure

dijous 8 d'abril de 2021 | Esports

El cost de la inscripció serà de 10 euros, que aniran destinats íntegrament als malalts de càncer i les seves famílies, i els participants podran escollir entre un recorregut lliure de 5 o 10 km.

La Fundació Oncolliga Girona torna a organitzar la tradicional Run4Cancer, que enguany s’ha traslladat a finals d’abril a causa de la situació de pandèmia. Més enllà de les dates, com a novetat no hi haurà les 8 seus habituals de la cursa, sinó que el recorregut serà lliure, per evitar aglomeracions i escollint un recorregut entre 5 i 10 km.

Carla Garrido és la responsable de Promoció i Mecenatge d’Oncolliga Girona.

Aquests punts de recollida de samarreta són, en concret, Figueres, Flaçà, Girona, Maçanet de la Selva, Mont-ràs, Navata, Olot, Palafrugell, Palamós, Planoles, Porqueres, Quart, Ribes de Freser, Riells i Viabrea, Riudellots de la Selva, Salt, Santa Cristina d'Aro, Tossa de Mar o Vidreres.

Les inscripcions es poden fer en línia al web de l'entitat (oncolligagirona.cat) i també presencialment a algunes delegacions d’Oncolliga. El preu de la inscripció és de 10 euros, que es destinaran íntegrament a l'ajuda als malalts de càncer. Carla Garrido afegeix, a més, que la fundació ha compartit al seu web algunes propostes de recorreguts.

L’edició passada del Run4Cancer va aconseguir superar per primer cop la xifra de 5.000 participants, repartits entre les vuit poblacions on la cursa es va celebrar de manera simultània: Figueres, Palafrugell, Planoles, Porqueres, Olot, Salt, Riudellots de la Selva i Tossa de Mar.

Tall de veu _ Carla Garrido _ recorregut lliure

Tall de veu _ Carla Garrido _ propostes de recorregut

Tots els podcasts Escoltar ara