Actualitat

Foto: Baloncesto FEB

L’Spar Girona jugarà demà la semifinal de la Copa de la Reina contra el Perfumerías Avenida

divendres 5 de març de 2021 | Esports

Les gironines van imposar-se ahir, però sense dificultat, al Movistar Estudiantes per 73 - 55, en un partit que va acabar amb Julia Resingerova com a dubte "per a tot" en rebre una pilotada al cap

Les gironines van imposar-se ahir, però no sense dificultat, al Movistar Estudiantes, l’equip revelació de la competició, que tornava a disputar la Copa de la Reina 16 anys després i que, a més, ho feia amb dues baixes importants: Jana Raman i Leslie Knight.

Recuperant Chelsea Gray sense indicis d’haver estat de baixa, el partit no va ser bufar i fer ampolles, ja que tot i anar sempre per davant, l’Estudiantes se li va anar apropant. La bona defensa, l’encert del triple -sobretot d’Araújo quan més ho necessitava l’equip-, el domini de la falta de Vasic o les notables actuacions d’Eldebrink, Palau o Elonu, van portar a les gironines a dominar el partit. El moment de màxim patiment va ser al tercer quart quan l’Estudiantes es va posar a 4 després d'un triple de Burani, que Araújo i Gray van vetllar per solucionar i assolir el 73 - 55 final a l’últim quart. Tot això amb Elonu i Vasic molt condicionades per les faltes, Frida Eldebrink recuperant-se d’un fort cop al cap en caure d’esquenes o Reisingerova, que no va estar més de 7 minuts a pista en rebre una pilotada de Palau al cap, que la fa ser dubte per demà l’Avenida.

Paola Ferrari celebra la victòria, però reconeix que no estan del tot contentes amb el partit.

Les gironines s’enfrontaran al Perfumerías Avenida a la semifinal, després que guanyessin ahir a l’Ensino de Lugo per 82-51. De fet, l’Uni i l’Avenida tenen 6 antecedent en la Copa, 4 finals i 2 semifinals.

Alfred Julbe reconeix que són un rival dur.

La semifinal entre l’UniGirona i el Perfumerías Avenida es jugarà demà al migdia a les 13h. La segona semifinal resultarà dels duels d’avui entre el Gernika - La Laguna i el València - Guipúscoa, i la final es disputarà diumenge a dos quarts de dues del migdia.

Tall de veu _ Alfred Julbe

Tall de veu _ Paola Ferrari

Tots els podcasts Escoltar ara