Actualitat

Foto: 6Comunicacio

L'Espai Gironès i el Gran Jonquera Outlet denuncien el seu tancament decretat pel Procicat des de fa 2 mesos

dimarts 23 de febrer de 2021 | Societat

Els seus gerents expliquen que el govern volia anunciar la seva reobertura la setmana passada, però que finalment es va fer enrere.

L’Espai Gironès i el Gran Jonquera Outlet & Shopping han denunciat avui en una roda de premsa conjunta la seva situació de tancament decretat pel Procicat des de fa 2 mesos i han reclamat al govern poder reobrir els seus establiments el més aviat possible.

Des de tots dos centres comercials han explicat que el govern els havia comunicat la setmana passada que els autoritzaria a obrir amb la incorporació de noves mesures i no ha estat així. Pau Jordà és el gerent de l’Espai Gironès.

Jordà també ha comentat que el tancament d’aquestes grans plataformes des del 7 de gener afecta a més de 1.400 treballadors.

Per la seva banda, el gerent de Gran Jonquera Outlet & Shopping, Nacho Bonet, ha afegit que el govern no els ha facilitat les dades de contagis a centres comercials fins ara.

Bonet ha recordat que els centres comercials porten 155 dies tancats, dos mesos més tancats que les grans superfícies.

Des dels centres comercials es mostren molt molestos amb la situació i no comprenen perquè a Catalunya els centres comercials han d’estar tancats i a d’altres comunitats autònomes sí tenen permès obrir.

Tall de veu_Pau Jordà_Canvi

Tall de veu_Pau Jordà_Famílies

Tall de veu_Nacho Bonet_Tancats

Tall de veu_Nacho Bonet_Govern

Tots els podcasts Escoltar ara