Actualitat

Foto: Esther Guerrero

Esther Guerrero revalida el títol de 1.500 metres femenins per 3r any consecutiu al Campionat d'Espanya de pista coberta

dimarts 23 de febrer de 2021 | Esports

Els propers objectius de l’atleta banyolina són el Campionat d’Europa i els Jocs Olímpics de Tòquio.

Esther Guerrero va revalidar aquest cap de setmana el títol de 1.500 metres femenins al Campionat d’Espanya. La banyolina va imposar el seu canvi de ritme a 250 metres del final, deixant enrere Marta Pérez, que havia marcat un alt ritme des de l’inici, i assolint una marca de 4:07.48, superant per una centèsima de la seva marca personal (4:07.47).

Així ho explicava Esther Guerrero ahir al Girona en Joc, el magazín esportiu de Girona FM.

Amb aquest, la banyolina suma el seu tercer títol estatal de pista coberta de 1.500 metres, i n’acumula set, ja que en tenia quatre dels 800 metres. Ara el seu objectiu es centra en el Campionat Europeu, que es celebrarà el primer cap de setmana de març, i en el qual Esther Guerrero competirà de nou als 1.500 metres.

El següent objectiu serà després els Jocs Olímpics de Tòquio, que estan previstos del 23 de juliol al 8 d’agost del 2021, i que la banyolina explica que ja eren un objectiu el 2020.

Esther Guerrero ja va participar en els Jocs Olímpics de Río el 2016 coincidint amb el moment del seu salt a l’esport d’elit.

Tall de veu_Esther Guerrero_Campionat Espanya

Tall de veu_Esther Guerrero_Jocs olimpics

Tall de veu_Esther Guerrero_Campionat Europa

Tots els podcasts Escoltar ara