Actualitat

Foto: @ramalaire

El sector dels casaments impulsa la iniciativa #SOSnoscasamos per millorar l'activitat del gremi i afavorir la tornada a la normalitat

dilluns 22 de febrer de 2021 | Societat

El projecte es va impulsar ahir amb la celebració de 100 casaments en format telemàtic a través d’Insta Live.

La reducció de l’aforament o la prohibició de serveis com la barra lliure o el ball van provocar, l’últim any, la cancel·lació de la majoria d’enllaços nupcials programats des que va començar la pandèmia, arribant a posposar-se diversos casaments en diferents ocasions, sense èxit, esperant que la situació sanitària permeti gaudir d’aquest dia.

Ara, el sector dels casaments ha impulsat aquest cap de setmana la iniciativa #SOSnoscasamos amb l’objectiu de millorar l’activitat actual del gremi i afavorir la tornada a la normalitat d’aquest tipus d’esdeveniments. El projecte, que neix amb l’empresa Ramo Volador, va permetre celebrar 100 casaments alhora en línia a través d’Insta Live ahir a la tarda des de les 4 i fins a les 5 de la mà de diferents proveïdors. Gemma Duch Fornells és wedding planner a l’empresa "Ram a l'Aire".

De la mà d’aquesta iniciativa neix un concepte de boda íntima però compartida per xarxes socials amb familiars i amics. Durant la celebració d’aquests enllaços d’ahir es va poder veure en directe els preparatius dels nuvis, la cerimònia passant pel banquet i el ball. Són declaracions de Gemma Duch.

Les agències i proveïdors van muntar l’esdeveniment en 13 dies. Ara, l’organització ha donat molt bons resultats i les agències estan rebent noves peticions de casaments.

Tall de veu_Gemma Duch Fornells_Mecanisme

Tall de veu_Gemma Duch Fornells_Casaments

Tots els podcasts Escoltar ara