Actualitat

Foto: @BarriMediacio

L'Associació de Veïns del Barri Vell de Girona impulsa un servei de mediació per resoldre conflictes de convivència

dilluns 22 de febrer de 2021 | Societat

Des de l’entitat, organitzen avui un webinar per presentar el pla de millora de la convivència, dinamització i cohesió social.

L’Associació de Veïns del Barri Vell porta molt de temps treballant en el seu servei de mediació perquè disminueixin els conflictes de convivència dins el barri i augmenti la cohesió entre tots aquells que hi conviuen.

El projecte va néixer per fomentar el diàleg en els problemes que generava el turisme i enfortir la cohesió entre veïns, negocis i visitants. Ara, aquella idea de mediació s’ha materialitzat a través dels pressupostos participats de l’Ajuntament de Girona, i ha resultat en un projecte pioner i innovador de mediació en l’àmbit del barri. Paloma Lavandeira és advocada i directora del servei de mediació del Barri Vell.

Fruit del bon rodatge del servei avui l’Associació de Veïns del Barri Vell inicia la campanya “fes un click pel Barri Vell” i ofereix un webinar anomenat "El mapeig del conflicte en el Servei de Dinamització i Mediació de l'AVV Barri Vell" per descobrir el pla de millora de la convivència, dinamització i cohesió social del nou servei de mediació. Són declaracions de Paloma Lavandeira.

La iniciativa es concep com a innovadora i s’utilitzaran dos tipus d’eines per treballar. El Dr. Raúl Calvo és el coordinador del servei.

Aquest projecte de mediació al Barri Vell també es concep com una prova pilot que, si dona resultats i la fórmula té èxit, es pugui ampliar a altres barris de la ciutat.

Tall de veu_Paloma Lavandeira_Webinar

Tall de veu_Dr. Raúl Calvo

Tall de veu_Paloma Lavandeira_Parts

Tots els podcasts Escoltar ara