Actualitat

Foto: Girona FM

El Centre de Formació d'Adults de Girona-CFA considera desproporcionat l'obertura de l'expedient a la seva directora per impartir classes no autoritzades

divendres 19 de febrer de 2021 | Educació

Des del centre han iniciat una campanya de recollida de signatures per impedir que deixi d'exercir com a directora.

El Departament d’Educació de la Generalitat està tramitant un expedient disciplinari a la directora del Centre de Formació d’Adults de Girona-CFA, després que al passat mes de febrer una inspecció detectes un ús irregular d’una de les aules del centre. Segons el delegat d’Educació, Martí Fonalleras, el centre cedia una aula a una acadèmia externa que cobrava els alumnes per la preparació de les assignatures específiques d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys, les quals queden fora de l’oferta de Departament.

Arran d’aquesta obertura d'expedient, professorat i alumnes del centre han creat una Comissió per denunciar públicament la situació, i expliquen que no entenen perquè ara aquesta pràctica és un problema quan ja feia temps que es duia a terme. Són declaracions de Carme Porsell, membre de la comissió.

Aquest dilluns, la Comissió del centre va poder parlar amb el Delegat d’Ensenyament a Girona, el qual es va comprometre a “fer el millor per la directora i per a l’Escola”. La Comissió, però ha seguit fent passos per evitar el recurs amb una recollida de signatures i demanant obertament una trobada amb el conseller d’Educació, Josep Bargalló.

El centre avisa que la campanya de suport no s’aturarà i que si no veuen canvis substancials actuaran amb mobilitzacions al carrer.

Tall de veu_Comissió CFA

Tots els podcasts Escoltar ara