Actualitat

Foto: Guanyem Girona

Guanyem acusa a Madrenas de tenir més de 60 projectes ''oblidats en un calaix''

dijous 18 de febrer de 2021 | Política

Marta Madrenas apunta que el principal partit de l’oposició no té en compte les diferents situacions a les quals ha hagut de fer front el govern els darrers 15 mesos.

Guanyem Girona, el principal partit de l’oposició a Girona, acusa el govern de Marta Madrenas de tenir una llista amb 64 “projectes, propostes i promeses” oblidades en un calaix. Entre aquests, hi figuren obres amb anys de retard, acords polítics no complerts o promeses electorals no executades, com el nou contracte de la neteja, la municipalització de l’aigua, la pacificació de plaça Catalunya, la reforma del carrer Barcelona o els pressupostos del 2021 per la ciutat de Girona.

Laia Pčlach, regidora de Guanyem Girona, atribueix aquesta “deixadesa” a la ciutat al fet que l’alcaldessa estŕ més pendent de la seva carrera política a Barcelona.

Per la seva banda, l’alcaldessa Marta Madrenas ha apuntat aquest matí a una entrevista al magazín Els 4 Rius de Girona FM que Guanyem Girona no té en compte les situacions a les quals ha hagut de fer front el govern en els darrers 15 mesos, i que ella estŕ sempre a Girona.

El recull de Guanyem també inclou una “desatenció” als barris a través d’un grapat de projectes pendents. Alguns d’ells són la subcomissŕria de Santa Eugčnia, que hauria d’haver estat acabada el 2019; el carrer de la Creu; la reforma de la plaça d’Espanya, pendent des de 2018; el nou Centre Cívic de Montjuďc, el pont per connectar el carrer del Carme amb Montilivi o les inversions pendents a la Devesa i les Pedreres, entre d’altres.

Tall de veu_Marta Madrenas_Guanyem

Tall de veu_Laia Pčlach

Tots els podcasts Escoltar ara